Samsung Level U Ár — Samsung Level Fejhallgató És Kiegészítői – Árak, Keresés ~≫ Depo

Típus Fülbe dugható Vezeték nélküli Igen Hatótávolság 10 méter Beszélgetési idő 9 óra Készenléti idő 300 óra Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk! Gyártó: Samsung Modell: Level U Pro (EO-BN920) Leírás: Páratlan UHQ-hangminőség Az UHQ-hang (96 kHz/24 bit) még a CD-minőségnél (44, 1 kHz/16 bit) is jobb hangminőséget biztosít. Az UHQ-BT technológia minimálisra csökkenti a hangveszteséget, így még gazdagabb hangzást élvezhetsz – mintha ott lennél a stúdióban, amikor a zenészek a felvételt készítik! Tiszta, kiegyensúlyozott hangzás Két nagy teljesítményű hangszóró: egy 13 mm-es dinamikus és egy 13 mm-es piezo sugárzó. Tisztább hangzás a mély, közepes és magas frekvenciákon egyaránt. Kimagaslóan kényelmes viselet Kényelemre tervezve. A Level U Pro a nyakpántstílusú kialakításnak és az uretánból készült csuklóknak köszönhetően kényelmesen vehető fel és le. A hibrid vájattal kialakított végek kivételes hangszigetelést és kényelmes viseletet biztosítanak. A kényelmes, még tovább tartó zenei élményért.

Samsung level u eladó

Kettős párosítás A Level U Pro egyszerre két eszközzel is párosítható. Akkor is fogadhatsz hívásokat, ha a headsettel párosított táblagépeden éppen filmet nézel. Így is ismerheti: Level U Pro EO BN 920 C, LevelUProEOBN920C, Level U Pro (EO BN920C), LevelUProEO-BN920C, Level U Pro (EO-BN920 C) Galéria

*A termékárakat és szállítási díjszabást az adott forgalmazó az utolsó ÁrGép-es frissítés óta esetleg módosította. Minden ár az adott forgalmazótól származó bruttó ár, amely a szállítási költséget nem tartalmazza. Az adatok tájékoztató jellegűek.

Gyártó: Samsung Modell: EO-BG920B Level U Leírás: Vezeték nélküli Bluetooth fülhallgató mikrofonnal. Kifinomult design A vezeték nélküli Bluetooth Headset kifinomult, stílusos designnal rendelkezik. A Bluetooth technológia és az A2DP (Fejlett Audio Disztribúciós Profil) HD hangminőséget és audio-átjátszást tesz lehetővé. Más eszközökhöz is csatlakoztathatod, ezáltal zenehallgatásra és filmnézésre is használható. Kiváló viselési komfort A Level U Bluetooth Headset kiemelkedő kényelmet biztosít az U alakú rugalmas nyakpánt kialakításának köszönhetően. A nyakpánt mérete könnyen állítható. Hosszabb akkumulátor-élettartam A Level Bluetooth innovatív, megnövelt élettartamú akkumulátora 500 órányi készenléti időt és akár 11 órányi beszélgetési időt képes biztosítani. Micro USB csatlakoztatójának köszönhetően egyszerűen tölthető. Az akkumulátor élettartama függ a modelltípustól és a használat körülményeitől. Kiváló hang hívás közben A Level U Bluetooth Headset két beépített mikrofonnal rendelkezik, ezáltal nagyszerű hangminőséget biztosít a különböző zaj és visszhang szűrő technikáknak köszönhetően.

Extra Garancia Standard A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Extra Garancia Balesetbiztosítás Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is! Extra Garancia Prémium Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is! További információért kattints ide!

De aki nagyobb távolságra szeretne menni a televonjától beszéd közben, annak nem ajánlom, mert csak 3-4m-en belül működik rendesen. Jó head set jó áron Nagyon jó hangzás, hosszú üzemidő egy töltéssel, kényelmes viselet. Nem járt hozzá "szárnyas" fülszilikon. T A telefonnal nem lehet összehangolni. Teljesen használhatatlan. Visszaküldtem. Legutóbb hozzáadva a kedvencekhez Ügyfelek kérdései és válaszai Van kérdése? Tegyen fel egy kérdést és a felhasználók megválaszolják. Navigációs előzményeim

Samsung Level U - Mobiltelefon tartozék árak - ÁrGép

security Személyes adataid jó kezekben vannak! Adatlapodon bármikor letöltheted a rólad tárolt információkat, és profilod törlésére is lehetőséged van. Partnereinknek kizárólag olyan adatokat adunk át, amik okvetlenül szükségesek rendeléseid teljesítéséhez. A honlapon használt cookie-k (sütik) nem tartalmaznak olyan adatot, ami által beazonosítható vagy. Böngészési és rendelési előzményeidet harmadik fél számára nem továbbítjuk, kizárólag arra használjuk fel, hogy olyan ajánlatokat adhassunk, amik jobban megfelelnek az ízlésednek.

  1. Samsung level u ár center
  2. Samsung Level U Pro (EO-BN920C) headset vásárlás, olcsó Samsung Level U Pro (EO-BN920C) headset árak, akciók
  3. Samsung Level U Fülhallgató, Bluetooth, Fekete - eMAG.hu

Samsung level 4 12 000 Ft Tokok és kiegészítők tegnap, 14:25 Vas, Szombathely Céges HIDE Samsung Level U 10 000 Ft Tokok és kiegészítők jún 24., 21:48 Békés, Békéscsaba HIDE Samsung level box slim 5 15 000 Ft Házimozi rendszer, erősítő, hangfal több, mint egy hónapja Vas, Csepreg Ingyenes házhozszállítás Samsung Level Box Mini 4 9 900 Ft Házimozi rendszer, erősítő, hangfal több, mint egy hónapja Békés, Békéscsaba HIDE Samsung Level 3 9 900 Ft Házimozi rendszer, erősítő, hangfal több, mint egy hónapja Budapest, XVIII. kerület HIDE Samsung Level Box mini Új! 5 10 000 Ft Házimozi rendszer, erősítő, hangfal több, mint egy hónapja Komárom-Esztergom, Komárom HIDE Samsung Level over 6 40 000 Ft Fejhallgató, fülhallgató több, mint egy hónapja Borsod-Abaúj-Zemplén, Miskolc HIDE Találati lista szűrése

Üdvözlünk Magyarország első árösszehasonlító oldalán! Használd a fenti keresőt, vagy válassz a kategóriák közül! Segítünk a keresésben! A legtöbben ezeket keresték VAGY Válaszd ki a jellemzőket Te magad! Mást is keresel? Válogass a Depo teljes kínálatából! tovább válogatok Főoldal Műszaki cikk fejhallgató és kiegészítői Samsung Kiemelt Ajánlat > ár: 18 500 Ft szállítási díj: 1 200 Ft Készletinfó: Nem rendelhető! ár: 70 463 Ft Ingyenes kiszállítás! Rendelhető, 7 nap ár: 14 940 Ft Érdeklődj a boltban! Samsung Level-In ANC EO-IG950BB sztereó 3, 5mm... Leírás: Az ergonómikus kialakítás biztosítja a kiemelkedő komfortérzetet, a hibrid füldugók révén Kíválló hangminőség köszönhetően a szél-, és zajcsökkentésnek Gubancolódásmentes,... ár: 17 820 Ft Samsung Level-In ANC EO-IG950BG sztereó 3, 5mm... Samsung Galaxy Buds fehér... A kapcsolat felugró ablaka csak olyan Samsung mobil termékeken jelenik meg; amelyeken... között; így semmiről nem maradsz le. *A funkció készülékenként; operációs rendszerenként... Samsung SM-R175 Galaxy Buds+ sztereó headset...... tárolt zenéket játszotta le.

* Az akkumulátor-üzemidő... megjelenésű Galaxy Buds+ többféle színben; ergonomikus kialakítású... is párosítható a Samsung -fiókodhoz tartozó kompatibilis... Samsung gyári sztereó J. B. szett -...... és erősebb basszus A Samsung okostelefonokhoz tervezett In-ear Fit... 3 kontroll gomb (lejátszás / szünet, Hangerő fel, le)??? - Mikrofon:? Igen??? - Csomag tartalma:? Füldugó... ár: 4 830 Ft ár: 44 990 Ft szállítási díj: 890 Ft