Vaci Utca 31

vaci utca 31 10

Regisztrálás a profil tulajdonosaként

Kedves Nikolett, nagyon szépen köszönjük kedves szavaid és reméljük visszatérsz még hozzánk! betti1130 Nyíregyháza, Magyarország Értékelés időpontja: 2018. május 19. mobiltelefonon Egyszerűen csodálatos! Mintha csak Olaszországban lennék! Nagyon finomak az ételek, és gyors a kiszolgálás. Mindenki barátságos és mosolygós. A látogatás dátuma: 2018. május Kérdezze meg betti1130 felhasználót erről: Oliva's 1 Köszönet neki: betti1130 A leírtak a TripAdvisor egy tagjának szubjektív értékelését tükrözik, nem a TripAdvisor LLC. Kedves Betti! Köszönjük szépen! Reméljük, hogy találkozunk még! ;-) Szikszay T Budapest, Magyarország Értékelés időpontja: 2016. november 7. Az étterem hangulatos és nagyon jó helyen található. A kiszolgálás barátságos és segítőkész. Az előétel kiváló! Az al dente tészta selymes volt és nagyon izletes. Visszajövünk! A látogatás dátuma: 2016. november Érték Kiszolgálás Étkezés Kérdezze meg Szikszay T felhasználót erről: Oliva's 1 Köszönet neki: Szikszay T A leírtak a TripAdvisor egy tagjának szubjektív értékelését tükrözik, nem a TripAdvisor LLC.

BUDAPEST BUDAPEST KÖRNYÉKE TOVÁBBI VÁROSOK Kiadó irodák XIII. kerület Vision Towers KPMG A+ kategória 1134 Budapest, Váci út 31. Iroda bérleti díj 14. 5 - 16 €/m 2 /hó+ÁFA Üzemeltetési költség n/a /m 2 /hó + ÁFA Jelenleg öadó iroda 2762 m 2 Min. bérbeadható iroda 1381 Közös területi arány 3. 92% Irodaterület összesen 12000 €/m 2 /hó + ÁFA Közös területi arány 3. 92% Vision Towers KPMG adatai Épület összterület: 12000 m 2 Átadás: 2014 Augusztus Szintek, kiadó irodahelyiségek Lokáció általános leírás A Vision Towers 2014-ben épült irodaház, mely Budapest egyik legdinamikusabban fejlődő üzleti negyedében, a XIII. kerületi Váci úti iroda folyosón található. Az irodaházban egy átlagos emelet 1. 400 m2, mely igen rugalmasan válaszfalazható a bérlők igényei szerint. A bérlemények légkondicionáltak, padlószőnyeggel és álmennyezettel egyszerűen kialakíthatók, az irodaterülethez önálló teakonyha és vizesblokk kapcsolódik. Az épületben található irodákat a dolgozók kártyás beléptető rendszerrel közelíthetik meg, illetve konferenciaterem, 24 órás biztonsági- és porta szolgálat áll a bérlők rendelkezésére.

A dinamikusan fejlődő üzleti környezetben, nagyszerű környezeti adottságaival, kiváló megközelíthetőségével, magas biztonsági rendszerével a XIII. kerület egyik legjobb irodaházai közé tartozik. ConvergenCE további irodaházai

15 órakor végigmentünk a mindig nyüzsgő Váci utcán: épp bezáró vagy már bezárt boltok, összepakoló éttermek és néhány lézengő turista. Zene: Feleki Kamill - Váci utcán

kaszamonka Debrecen, Magyarország Értékelés időpontja: 2019. március 4. mobiltelefonon Fantasztikus ízek és még fantasztikusabb kiszolgálás! Kis ékszerdoboz a város szívében! :) Mindenki kedves és figyelmes. Várjuk a következő alkalmat, mikor újra arra járunk biztos ott vacsorázunk! A látogatás dátuma: 2019. március Kérdezze meg kaszamonka felhasználót erről: Oliva's Köszönet neki: kaszamonka A leírtak a TripAdvisor egy tagjának szubjektív értékelését tükrözik, nem a TripAdvisor LLC. értékelését. Kedves Mónika! Köszönjük kedves szavaid és reméljük hamarosan találkozunk! ;-) NikolettS85 Értékelés időpontja: 2019. január 13. mobiltelefonon Igazi rejtett gyöngyszem, csodálatos hogy rátaláltunk. Az ételek finomak, az alapanyagok minőségiek, igazi olasz ízvilág. A kiszolgálás pazar volt es nagyon kedves. Biztosan visszatérek még, hogy az egész étlapot kipróbáljam. A látogatás dátuma: 2019. január Kérdezze meg NikolettS85 felhasználót erről: Oliva's 1 Köszönet neki: NikolettS85 A leírtak a TripAdvisor egy tagjának szubjektív értékelését tükrözik, nem a TripAdvisor LLC.

  • Ii rákóczi ferenc felesége
  • Vaci utca
  • Hotel pálma kecskemét
  • Vaci utca 31 10