Gazdasági Stratégiai Játékok Pc - Játékok Stratégia Kategóriában

  1. Version

Fontos tudni: A program aktiválásával vagy használatával kapcsolatos kérdés esetén technikai segítségnyújtás: A dobozban nem közvetlenül a Steam kód van, hanem egy Nobox kód található benne. A játék Steam kódjának megszerzéséhez előzetesen ezzel a kóddal jogosultság-ellenőrzést kell végezni a oldalon. A sikeres folyamat végeztével a Nobox rendszere kiadja a Steam kódot. Tartalma: (nagyobb méretért kattints a képre) Állj egy nemzet élére és segíts országodnak átvészelni a különböző kríziseket, konfliktusokat, vagy katonai és gazdasági erődet bevetve hódítsd meg az egész világot, ebben a modern, valósidejű stratégiai játékban! A Realpolitiks egy hatalmas modern, valósidejű stratégiai játék, amiben a játékosok bármelyik jelenlegi nemzet uralkodójává válhatnak. Elmerülhetnek a modern világ problémáiban, országuk aktuális geopolitikai határaival erejüket és gazdasági hatalmukat bevetve katonai konfliktusokba és nemzetközi ügyekbe bocsátkozhatnak. Válaszd meg saját módszeredet, hogy miként viszonyulsz a többi nemzet érdekeihez, a váratlan eseményekhez, a globális fenyegetésekhez és számos más krízishez.

Version

gazdasági stratégiai játékok pc magyarul

Hozzászólok Aktív témák Danielssss őstag Sziasztok! Segitségeteket kérné nem találok jó stratégiai játékokat pc valaki tudna ajánlani néhány játékot, akkor az, ha leírná ide a játék nevét, megköszönném. Ilsyde Van valami speciális igényed? Például csak új legyen, csak fantasy/torténelmi/sci-fi/modern stb.? Csak mert van egypár. Szia, Stratégiai játékra gondolok, régi is lehet, csak a grafikája jó legyen, és játékélményben se legyen utolsó szerk öszi a linket [ Szerkesztve] Kalos7 tag Csáó! Empires Dawn of the Modern World az évtized stratégiai játéka. Grafikája 2012-ben már nem a legjobb, de játék élményben a legjobb. Pár haverommal még szoktunk egymás ellen játszani, ha van kedved csatlakozhatsz. brekes Fúú hirtelen nem jut így eszembe semmi, de amit Kalos7 mondott az Empires Dawn of the Modern World az jó tényleg. Valamikor régen toltam vele sokat, és nem bírtam megunni... Csáó Breakes. 1-2 haverommal még most is játszunk Ha van kedved akkor csatlakozhatnál aztán lehetne többen is multiba játszani bimbilla09 company of heroes-t ajanlom, a blitzkrieg mod-dal.

Ironclads: American Civil War A kevésbé ismert, orosz Totem Games történelmi alapokra épülő hajós stratégiai játéka az Ironclads: American Civil War. A fejlesztők nagy gondot fordítanak arra, hogy a játékuk történelmileg hű legyen. tovább Beauty Factory PC megjelenés: 2008. február 07. A Beauty Factory-t elsősorban lányoknak készítette a City Interactive, amiben a játékosok egy divatcég vezérigazgatójává válhatnak. Mint vezérigazgatónak a mi feladatunk lesz, hogy foglakozzunk a piackutatással, a reklámozással, a parfümök összetételével. A cég ügyes bajos dolgainak irányítására a segítségünkre lesz, hogy a játék egyszerűen... Perimeter 2: New Earth PC megjelenés: 2009. február 13. 2004 júliusában jelent meg egy egyedi, szokatlan, innovatív RTS, mely talán nem kavart akkora vihart a műfajban (amely bizonnyal a halvány marketingnek is köszönhető), ám kikerülni, szó nélkül hagyni semmi esetre sem szabad. Aki szerette, most örülhet: készül a folytatás! Knights of Honor PC megjelenés: 2004. október 01.

  1. Gazdasági stratégiai játékok pc.org
  2. Gazdasági strategiai játékok pc
  3. Gazdasági stratégiai játékok pc magyarul

Birkózz meg az Európai Unió felbomlásával, az Iszlám Állam terjeszkedésével, a III. Világháború következményeivel és más valós, illetve fiktív forgatókönyvvel. A három politikai rendszerre (demokrácia, tekintélyelvűség, totalitarizmus) építve a Realpolitiks keretében a játékosok számos különböző módon terjeszthetik ki országuk befolyását annak érdekében, hogy megnyerjék a globális uralomért folyó versenyt. Használd diplomáciai képességeidet, gazdasági előnyeidet, katonai erődet, valamint morális és etnikai döntéshozatalod teljes szabadságát, hogy a világ szuperhatalmává válj és biztosítsd polgáraid jólétét. Növeszd és fejleszd nemzeted, hogy a lehető legmagasabb helyet foglalja el gazdasági erő, technológiai versenyképesség és katonai fölény terén a globális ranglistán. A Tiéd a döntés, hogy az Egyesült Nemzetek megbecsült tagjává válsz, vagy a környezetedet rettegésben tartó nukleáris zsarnokká. Terjeszd ki határaidat meglátásod szerint a Realpolitiks egész világra kiterjedő sandbox játékmenetével, amiben akár tengeri kolóniákat is létrehozhatsz.

Nem véletlenül csapott le a Sunflower fejlesztőstúdióra a francia Ubisoft kiadó tavaly áprilisban. Az újabb rész meglepő módon nem az 1800-as címkét kapta meg, ahogy... Hearts of Iron III PC megjelenés: 2009. augusztus 07. Abszolút rétegjátéknak tekinthető a svéd Paradox Interactive Europa Universalis és Hearts of Iron szériája, hiszen a régi, hatszögletű stratégiákat elevenítik fel, nem a grafikai szépségre, hanem a stratégiai, játékbeli mélységekre építve. Europa Universalis: Rome - Vae Victis PC megjelenés: 2008. november 19. A római birodalomba vezető "csontstratégia" expanziója, melyben a kötelező dolgokon (javított kezelőfelület és mesterséges intelligencia) túl rengeteg újdonságot kapunk. Immár a köztársaság polgáraként annak lakóival is törődnünk kell, figyelni a szenátusra, az általa hozott törvényeket betartani, magunk mögé állítani a hatalommal bíró... Dominions 3: The Awakening PC megjelenés: 2006. szeptember 29. Egy fantasy témájú körökre osztott stratégiát köszönthetünk a Dominions: The Awakening személyében.