Terápia 3 Évad

Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek. A magyar HBO emblematikus sorozatának utolsó szezonjában mindenki szabadulni akar. Onnan, amiben van, amit megszokott, amit nem akar megszokni. Amiről esetleg azt sem tudja, hogy létezik. Amivel, vagy akivel nem mer szembenézni. Spoilermentes kritika. Dargay András pszichológus: fáradt. Nagyon fáradt. Belefáradt. Hogy mibe, s hogyan azt szépen, aprólékosan, a páciensek eseteit is ügyesen felhasználva fejti ki az évad, közben Mácsai Pál arca egyre komorabb, egyre szomorúbb – a smink is segíti, de a legerősebb táskákat persze a briliáns színészi munka rajzolja a szeme alá. Feszes, átgondolt, egyértelműen valahova tartó 35 rész ez, részenként legalább egy, de inkább sokkal több maradandó pillanattal. Napi sorozatot sosem néztünk úgy, mint ahogy a Terápiát. Például én azelőtt egyáltalán nem néztem ilyet, de itt ugye a legkisebb érdekesség a beosztás, pláne, ha az ember darálja. S még úgy is fájdalmas tud lenni, amikor az egyik beszélgetőre, ha nem is egy hetet, de több epizódot kell várni, ha bizonyos ügyek, ahogy nyilván az életben is, nem ragadnak meg a sajátjuknál, hanem kicsit, vagy jobban, belefolynak a többi napba is.

Terápia 3. évad - új EuroAstra Internet Magazin

Nehéz elengedi ezt a sorozatot, de leginkább Mácsai Pál személyiségét a képernyőről, ugyanis olyan mélységet és szentimentalizmust vitt karakterébe, amivel ha berántott minket, rengeteg érzelemgazdag perceket okozott nekünk. Nagyon tanulságos percek és iszonyat erős drámai pillanatok voltak az utolsó évadban – talán több is, mint az első kettőben összesen -, így kicsit jobban megterhelt minket ez a sietség is, ami a lezárás felé hajtott minket, a karaktereket, de legfőképp Andrást. Mert a magány mellett a csend még nagyobb főszereplővé vált a befejezésben, mint eddig bármikor. Hozzászólások hozzászólás

18 rész

terápia 3 évadés

Dallas 3 évad online

terápia 3 évad online

Terapia 3. évad video

  1. Hogyan alakul a nullára leírt tárgyi eszköz kivezetése? - PGM Expert
  2. Empire 3 évad
  3. Ferencvárosi egyesített bölcsödék intézménye budapest ráday utca
  4. Terápia 3. évad
  5. Eladó ingatlan mosonmagyaróvár környékén
  6. Terápia 3. évad edit
  7. Évad
  8. Terápia 3 évad online
  9. Death note 26 rész
  10. Emdr terápia
dallas 3 évad online

Terápia - 3. évad (2012) Terápia Kategória: Dráma Tartalom: A Terápia a pszichoterápia eddig rejtett világát mutatja meg, a történet középpontjában az ötvenes sármos pszichológus, András (Mácsai Pál) és öt páciense áll. Hétfőnként András régi páciense, a problémásan szexi és szerelmes Laura (Marozsán Erika) érkezik a rendelőbe; keddenként az alfahím nagymenő üzletember, Máté (Nagy Ervin) keresi fel; szerdánként a sérült, 16 éves tornászlány, Zsófi (Sztarenki Dóra) jön terápiára; csütörtökönként pedig az állandó harcban álló házaspár Petra és Tamás (Szamosi Zsófia - Nagy Zsolt) keresik fel a rendelőt. Péntekenként pedig András tíz éve nem látott egykori tanárát és mentorát, Ágnest (Csákányi Eszter) keresi fel, hogy segítséget kérjen a saját problémái megoldására. Hamar kiderül, hogy a látszólag sikeres és boldog kétgyerekes családapát belső bizonytalanságok gyötrik, és a Judittal (Für Anikó) kötött házassága is válságba jutott. A sorozat különlegessége, hogy a történet jellegéből adódóan a jelenetek többsége egy szobában, egy kanapén és egy fotelben ülve játszódik, ahol a színészek arcjátéka, az apró rezzenések, az egymásra figyelés koncentrációja közvetíti és kelti életre az emberi drámákat.