Papp Lajos Zongoraiskola 1

Törzsvásárlói kedvezmény egyszeri 15 000 Ft feletti vásárlástól. Ingyenes kiszállítás 10 000 Ft értékhatár felett! Termékek Leértékelt könyvek Kotta Gyerekdalok, népdalok Hangszeres művek Fafúvós-, kamaraművek Gitár, gitár-kamara Hárfa-.

A mezők bármelyike illeszkedjen A mezők mind illeszkedjen Könyv Film Zene Kotta eKönyv Antikvár Játék Ajándék Akciók Újdonságok Előrendelhető JÖN ZONGORAISKOLA KEZDŐKNEK EURÓPAI GYERMEK- ÉSNÉPDALOK FELHASZNÁLÁSÁVALEGYÉNI OKTATÁSHOZ IS HASZNÁLHATÓ 2392 Ft 2990 Ft 20% Szállítás: megjelenés után Ez a termék törzsvásárlóként akár 2183 Ft Személyes ajánlatunk Önnek Akik ezt a terméket megvették, ezeket vásárolták még Részletesen erről a termékről Bővebb ismertető Könyv adatok Cím: ZONGORA ABC 1 [előrendelhető] Megjelenés: 2015. október 22. ISBN: 6300156373 Szerzőről Papp Lajos művei Papp Lajos (Debrecen, 1935. augusztus 18. ) Németországban élő magyar zeneszerző. A debreceni konzervatóriumban tanult, majd a budapesti Liszt Ferenc Zeneművészeti Főiskolán kapott zeneszerző diplomát 1960-ban. 1971-ig különböző zeneiskolákban tanított. 1971–73 között Svájcban, a bázeli konzervatóriumban Klaus Huber és Helmut Lachenmann mesterkurzusán vett részt ösztöndíjasként. 1973-tól a németországi Oldenburgban él, a helyi konzervatórium professzora.

Minden jog fenntartva © 1999-2019 Líra Könyv Zrt. A weblapon található információk közzétételéhez, másolásához a működtetők írásbeli beleegyezése szükséges. Powered by ERBA 96. Minden jog fenntartva.

Partitúra Webáruház csapata

  1. ZONGORA ABC 1 [előrendelhető]
  2. Burai krisztián wiki
  3. Házi gyógymódok gyomorégés ellen - mindig beválnak! - bien.hu
  4. Papp lajos zongoraiskola 1.0
  5. Papp lajos zongoraiskola 1 2 3
  6. Papp lajos zongoraiskola 1.6
  7. Budapesti citadella
  8. Fekete istván bogáncs
  9. Ingatlan címke cikkei - Napi.hu
  10. Zetor 5611 alkatrész katalógus dealer

-* Ft 2 600 + 1534, - szállítási díj* Szállítási idő: 0-7 nap PAPP ZONGORA ABC 2 Kottafüzet Zongorához CSAK RENDELÉSRE! Az alapfokú művészetoktatás tantervi programjában szereplő kiadvány. A Zongora-ABC rendkívül gyorsan elterjedt és népszerűvé vált I. kötetének folytatása, amely Bartók Béla kel Ft 2 800 Szállítási díj min. 1270* Szállítási idő: 1 munkanap A Zongora ABC otthoni gyakorlásához nyújt segítséget a kötet minden darabját tartalmazó hangfelvétel. A Zongora-ABC szerzője, Papp Lajos nagy tapasztalatú zongorapedagógus, Ft 2 903 Szállítási díj min. 500* Szállítási idő: 0-7 nap PAPP ZONGORA ABC 1 A kiadó egyik legnépszerűbb sorozata, a Hangszeres ABC-k azoknak a kezdő hangszertanulóknak készülnek, akik semmilyen zenei előkép Ft 3 000 Szállítási díj min. 1270* Szállítási idő: Azonnal (1 munkanap) A Simba ABC Állathangos zongora (4018188) a vidám zenélés élményét nyújtja a kicsiknek. Olyan összetett játékhangszer, mint az igazi szintetizátor. A 24 billentyűvel lehet önállóan zenélni, ezen kívül 6 féle állathangot tud játszani a gép.

Ár: €16.

A zenei anyag meghatározó részét magyar, európai és Európán kívüli gyermekdalok, népdalok alkotják. A Zongora-ABC szerzője, Papp Lajos nagy tapasztalatú zongorapedagógus, akinek didaktikus kompozícióit kül- és belföldön széles körben használják.

Szállítási idő: 1 munkanap A Zongora ABC otthoni gyakorlásához nyújt segítséget a kötet minden darabját tartalmazó hangfelvétel. A CD-n a négykezes művekből csak a Primo (felső) szólam szerepel. A Zongora ABC szerzője, Papp Lajos nagy tapasztalatú zongorapedagógus, Ft 1 930 Szállítási díj min. 500* A Zongora ABC otthoni gyakorlásához nyújt segítséget a kötet minden darabját tartalmazó hangfelvétel. A Zongora ABC szerzője, Papp Lajos nagy tapasztalatú zongorapedagógus, akinek didakt Ft 1 935 Szállítási díj 550. -* A zenével sosem lehet elég korán megismerkedni. A zongora fénnyel és hanggal szórakoztatja a kicsiket, miközben fejlődik a kézügyességük, és megtanulják az ok-okozati összefüggéseket. A gyerekek figyelmét hosszú időre leköti a hangos-színes játék. Ft 2 290 + 1390, - szállítási díj* Szállítási idő: 1 munkanap A Zongora-ABC rendkívül gyorsan elterjedt és népszerűvé vált I. kötetének folytatása, amely Bartók Béla kelet- és nyugat-európa zenéjét integráló művészetéhez szeretne utat nyitni.

A zenei alapot Ft 6 890 + 1090, - szállítási díj* Ez a mókás állathangos zongora, a kis zeneszerzők élményteli tanulását és szórakoztatását szolgálja. 6-féle állathangot szólaltathatunk meg, számos egyéb hangeffekt mellett. Az általad kreált dalokat akár fel is veheted és vissza is játszhatod. A Simba AB Ft 7 590 + 1390, - szállítási díj* Jellemzők: - Állatos gombok állathangokkal - Zongora billentyűk zenei hanggal - Kellemes és vidám dallamok Ft 7 750 Szállítási díj min. 1390* Szállítási idő: 1 nap Ft 7 950 + 890, - szállítási díj* Szállítási idő: 1 munkanap Egy csipetnyi zene és egy csipetnyi állathang. Ezzel a kis elektronikus zongorával a gyerekek egyszerre ismerkedhetnek meg az állatokkal, és megtehetik az első lépéseiket a zene világába. Az állatos gombokkal előcsalogathatjuk az állatok hangját, a zongor Ft 8 199 + 1490, - szállítási díj*

Leírás A Zongora-ABC rendkívül gyorsan elterjedt és népszerűvé vált I. kötetének folytatása, amely Bartók Béla kelet- és nyugat-európa zenéjét integráló művészetéhez szeretne utat nyitni. A kötetek zenei anyagának meghatározó részét magyar, európai és Európán kívüli gyermekdalok, népdalok alkotják. A II. kötetben ezek mellett melodikus ujjgyakorlatok, klasszikus darabok, Papp Lajos saját kompozíciói, etűdök, négykezes darabok, skálagyakorlatok kadencia variációkkal, dúr és moll hangsortáblázatok, valamint az egyházi hangnemek átéléséhez vezető gyakorlatok is helyet kaptak. Értékelések Még senki nem írt értékelést ehhez a termékhez.